Nabízené zboží pochází ze zahraniční distribuce (vše je Region 2, Evropa) a až na výjimky neobsahuje český dabing ani české titulky. Angličtina je obsažena vždy, další jazyky ve formě titulků nejsou výjimkou, nelze se na to však spoléhat. Na požádání můžeme ověřit, jaké jazyky titul obsahuje, stačí odeslat "Dotaz" z detailu konkrétního produktu.

Hodnocení obchodu

4,9 287 hodnocení
Přidat hodnocení
5
277x
4
5x
3
3x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
R Avatar autora | 18.7.2019
Spokojenost, co slíbí, to splní.
TH Avatar autora | 17.7.2019
...zboží dodáno před termínem,skvělá komunikace,ochota... .
VZ Avatar autora | 10.7.2019
Som veľmi spokojný s týmto obchodom v ktorom som kúpil dvd Endeavour. Majú na výber filmy v angličtine a za dobré ceny. Tovar som si objednal a neskôr som objednávku potvrdil. Objednávku som si vyzdvihol v zásielkovni. Tovar bol zabalený a keď som ho vybalil bol v poriadku. Obchod je úžasný a skvelá komunikácia mailom. Odporúčam.
SK Avatar autora | 10.7.2019
Kedy mi už vlastne pridu tie dvd blade 2 men in black a batman 1989
PH Avatar autora | 8.7.2019
nasel jsem ve 4K za skvelou cenu co nikde jinde ne,super prirodopisny dokument a v puvodnim zneni...nadhera!
AA Avatar autora | 8.7.2019
nabídka titulů co jinde člověk nesežene, splnění dodací lhůty, dobrá cena
Avatar autora | 8.7.2019
Našel jsem to, co jsem jinde nenašel. Takže za mě výborná nabídka. Navíc propagace anglicky znějících filmů mi je sympatická.
SK Avatar autora | 4.7.2019
Jsem hrozně nadšená - velký výběr, nízké ceny, dvd běžně nesehnatelná, dobrá dodací doba, profesionální přístup.
CG Avatar autora | 28.6.2019
Jsem velmi spokojená, velký výběr filmů, nízká cena a rychlé dodání.
PV Avatar autora | 24.6.2019
Dobré ceny, rychlá reakce.
MM Avatar autora | 24.6.2019
Naprostá spokojenost, super komunikace a dodání ve slíbeném čase.
JM Avatar autora | 24.6.2019
Velká spokojenost, sehnala jsem zde filmy, které nebyly jinde k dostání.
DJ Avatar autora | 18.6.2019
Super filmy
LK Avatar autora | 14.6.2019
Jsem, velmi spokojená. Vždy zde najdu filmy o které mám zájem.
ZE Avatar autora | 10.6.2019
Jsem spokojen
JS Avatar autora | 10.6.2019
Spokojenost.
Avatar autora | 6.6.2019
Perfektní !
Avatar autora | 6.6.2019
Nákup proběhl bez problémů
SK Avatar autora | 6.6.2019
Spolupraca na vybornu. Urcite vyuzijem aj do buducna.
MS Avatar autora | 3.6.2019
Jsem velice spokojen

Stránka 1 z 15 , položek celkem: 289

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více si můžete přečíst zde.