Nabízené zboží pochází ze zahraniční distribuce (vše je Region 2, Evropa) a až na výjimky neobsahuje český dabing ani české titulky. Angličtina je obsažena vždy, další jazyky ve formě titulků nejsou výjimkou, nelze se na to však spoléhat. Na požádání můžeme ověřit, jaké jazyky titul obsahuje, stačí odeslat "Dotaz" z detailu konkrétního produktu.

Hodnocení obchodu

4,9 251 hodnocení
Přidat hodnocení
5
241x
4
5x
3
3x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
RL Avatar autora | 20.5.2019
Komunikácia v pohode, tovar dosiel v poriadku, akurát som nepochopila email ci naozaj mám záujem o daný tovar, veď ak si ho objednám, tak ho chcem. Inak všetko v poriadku, doporučujem
M Avatar autora | 15.5.2019
skvělé ceny, doporučuji :)
J Avatar autora | 13.5.2019
Jsem velice spokojen, již několikrát jsem nakoupil a vždy vše v pořádku.
GG Avatar autora | 13.5.2019
Parada
MS Avatar autora | 8.5.2019
vše v pořádku, doporučuji
RM Avatar autora | 8.5.2019
velice spokojena. dobra komunikace. dobre zboží.
Avatar autora | 6.5.2019
+ 5
+ Skvelá

MS Avatar autora | 5.5.2019
Jsem moc spokojen.Děkuji
W Avatar autora | 28.4.2019
Super obchod, doporučuji všem těm, co hledají edici s filmem, které se jinak v naší lokalizaci (CZE) neprodávají.
Avatar autora | 27.4.2019
+ Velký výběr filmů
+ Ceny
+ Komunikace

Již několikrát jsem v obchodě objednával a zatím vždy vše v pořádku.
Avatar autora | 25.4.2019
+ výběr zahraničních filmů
+ špičková komunikace
+ vstřícnost k vyřešení objednávky

Avatar autora | 24.4.2019
spokojnosť s internetovým obchodom aj s objednaným CD sing
LV Avatar autora | 23.4.2019
Vše na sto procent. Naprostá spokojenost.
Avatar autora | 20.4.2019
+ Maximálna spokojnosť, objednám aj nabudúce

KK Avatar autora | 18.4.2019
Skvělý obchod, doporučuji.
VK Avatar autora | 17.4.2019
Spokojenost
Avatar autora | 16.4.2019
+ Dobrá komunikace, spolehlivý

ŠČ Avatar autora | 15.4.2019
Spokojenost
Avatar autora | 13.4.2019
+ Nabízí britské tituly, které se jinde nedají sehnat.
+ Příznivá cena.
+ Na to, že většina titulů se expeduje z Velké Británie, je doba dodání docela rychlá.

Zatím jsem zde nakupoval dvakrát a vše proběhlo bez problémů. Kdybych tituly z Velké Británie nakupoval např. přes Amazon, zaplatím docela dost za dopravu, takže tento obchod je rozhodně výhodnější.
OH Avatar autora | 12.4.2019
kdyby nebylo blbejch otázek - ,,a opravdu si zboží odeberete ,, , ,,a můžete mě ještě jednou potvrdit objednávku ,, a pořád plno keců o zboží , zda si ho hodlám vzít , a pořád dokola se ujišťovat,že mám o zboží zájem , tak by bylo vše v pořádku , na dodání jsem čekal jak na smilování boží - byl to dárek ( když si objednám,tak mám o zboží zájem,že se najde pár jedinců,co udělají pravej opak - neznamená,že to dělá každý-nejde všechny házet do jednoho pytle)
JN Avatar autora 12.4.2019
Zde jen malá poznámka - jednalo se o kalendář, tedy zboží, které už se v březnu opravdu těžko prodává. Z tohoto důvodu jsme žádali o potvrzení objednávky nejen před odesláním zboží (což je u nás standard), ale i před objednáním u distributora.

Stránka 1 z 13 , položek celkem: 253

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více si můžete přečíst zde.