Nabízené zboží pochází ze zahraniční distribuce (vše je Region 2, Evropa) a až na výjimky neobsahuje český dabing ani české titulky. Angličtina je obsažena vždy, další jazyky ve formě titulků nejsou výjimkou, nelze se na to však spoléhat. Na požádání můžeme ověřit, jaké jazyky titul obsahuje, stačí odeslat "Dotaz" z detailu konkrétního produktu.

Hodnocení obchodu

4,8 59 hodnocení
Přidat hodnocení
5
53x
4
3x
3
2x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 18.4.2018
Moc spokojná
Avatar autora | 16.4.2018
bez problemu
Avatar autora | 16.4.2018
zboží došlo v pořádku a v avizovaném termínu, komunikace bez problémů
Avatar autora | 10.4.2018
Balo to v pořádku,jsem spokojen.
Avatar autora | 6.4.2018
+ Výborná komunikace

Avatar autora | 5.4.2018
Zboží, které jsem před samotným nákupem konsultoval, jsem obdržel v očekávané kvalitě, rychle a v pořádku. Škoda, že některé cizojazyčné filmy pro děti, které jinde těžko seženu, nejsou opatřeny i českými titulkami.
Avatar autora | 4.4.2018
Možná to není vaše vina,ale zboží zatím nedorazilo ani žádné oznámení,že se k tomu schyluje. Takže vám nechci dát nedoporučuji a věřím,že je to in progress.
Avatar autora | 29.3.2018
Rychlé dodání, vše bylo v pořádku.
Avatar autora | 26.3.2018
co jsem chtěla to mám
Avatar autora | 18.3.2018
Všetko som našla, čo som hľadala a bolo mi doručené rýchlejšie, než som očakávala.
Avatar autora | 17.3.2018
+ tituly, které nelze (nebo již nelze) v ČR zakoupit

Avatar autora | 9.3.2018
+ Rozmanitý výběr, rychlá komunikace, objednávka a doručení.

Rozmanitý výběr, rychlá komunikace, objednávka a doručení filmu.
Avatar autora | 8.3.2018
+ Nabídka titulů, které jsou jinde již těžko k dispozici.
Avatar autora | 28.2.2018
Vše na jedničku!
Avatar autora | 27.2.2018
Kdyz jsem cd otervel ., u obou vypadlo kus plastu .,.,., to mi neva až tak , spiše mě mrzí přístup té paní v zásilkovně., ale co se dá čekat od slovensky hovořící osobě :D mají bordel v cele zemi , tak co by se snažila v jiné že ,.,., parazitiu
Avatar autora | 27.2.2018
Velký výběr BluRay, rychlost odesílky
Avatar autora | 21.2.2018
Bol som maximalne spokojny. Dakujem. Lubo Turkota
Avatar autora | 20.2.2018
+ Široký sortiment
+ Rychlá dodací lhůta na zahraniční produkty
+ Perfektní komunikace

Avatar autora | 18.2.2018
Skvělý servis, veškeré informace a rychlé dodání. Doporučuji.
Avatar autora | 12.2.2018
RYCHLÉ DODÁNU SUPER MOC DOPORUČUJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 59

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.