Nabízené zboží pochází ze zahraniční distribuce (vše je Region 2, Evropa) a až na výjimky neobsahuje český dabing ani české titulky. Angličtina je obsažena vždy, další jazyky ve formě titulků nejsou výjimkou, nelze se na to však spoléhat. Na požádání můžeme ověřit, jaké jazyky titul obsahuje, stačí odeslat "Dotaz" z detailu konkrétního produktu.

Hodnocení obchodu

4,9 105 hodnocení
Přidat hodnocení
5
99x
4
3x
3
2x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora | 12.9.2018
105% spokojenosti , dodání (převzetí) zbrzdila moje nemoc , ale ZÁSILKOVNA naštěstí nežádá OP a sousedka mi to na poslední chvíli vyzvedla … S EN-FILMY to rozhodně nebyla poslední objednávka . Moc děkuji za filmy !!!
AK Avatar autora | 11.9.2018
MH Avatar autora | 11.9.2018
Velmi rychle vyřízeno, výborná komunikace a ochotné zodpovězení mých dotazů. Mohu vřele doporučit.
JP Avatar autora | 3.9.2018
Já jsem spokojen. Velký výběr titulů, výborná komunikace a ochota řešit problémy.
LL Avatar autora | 1.9.2018
Vše v naprostém pořádku. Rychlé dodání, zboží perfektně zabaleno. Vřele doporučuji a těším se na další nákup!
AM Avatar autora | 30.8.2018
Vše v pořádku.
P Avatar autora | 29.8.2018
Má několikátá objednávka a opět velká spokojenost. Profesionální a ochotný přístup ze strany prodávajícího. Velké plus je možnost objednání titulů mimo nabídku za skvělé ceny & rychlost dodání. Nákup v tomto eshopu rozhodně doporučuji. Nebál bych se napsat, že eshop je v ČR bezkonkurenčním obchodem s prodejem zahraničních DVD. Děkuji za doručení titulů.
P Avatar autora | 29.8.2018
Již několikátá objednávka, bezproblémová komunikace, široký sortiment a perfektní domluva. Rychlost dodání a vyřízení také špičková!
AP Avatar autora | 27.8.2018
Rychle a kvalitně! Velmi doporučuji!
ZH Avatar autora | 20.8.2018
Dobra komunikacia s predajcom a rychle dodanie, odporucam
JH Avatar autora | 13.8.2018
Naprostá spokojenost. Zboží bylo dodáno v dohodnutém termínu, dobře zabalené a nepoškozené. Všem zákazníkům vřele doporučuji.
Avatar autora | 4.8.2018
Naprostá spokojenost, čestné jednání. Potřeboval jsem objednat i titul (SEAQUEST DSV season 1,2,3 Blu-Ray), který nebyl v nabídce na EN-Filmy.cz, a bylo mi vyhověno - k mé spokojenosti byl titul doručen a v pořádku. Díky a doporučuji, dávám plný počet ***** i za výbornou komunikaci se zákazníkem a přehlednost, širokou nabídku a přijatelné ceny !!!
FK Avatar autora | 4.8.2018
Pecka největší tahle stránka a DVD má cz titulky
Avatar autora | 2.8.2018
+ Široký výběr produktů, které by se jinak obtížně sháněly, za sympatické ceny.

Avatar autora | 31.7.2018
+ Seriozní jednání, zboží bylo dodáno v termínu, který byl stanoven prodejcem Bylo velmi dobře zabalené, takže se dala vyloučit možnost poškození. Maximální spokojenost.
- není

Vřele doporučuji ostatním, ať již z důvodu seriozního jednání a velkého výběru, ale hlavně pak proto, že co nemáme, seženeme.
PL Avatar autora | 18.7.2018
Velice spokojen
Avatar autora | 18.7.2018
Slušné ceny i bezvadný a rychlý servis. Dle mého názoru zatím nejlepší e-shop, s jakým jsem se setkal. Doporučuji. VŠ
P Avatar autora | 18.7.2018
Velký výběr filmů, příznivé ceny, rychlé dodání, blesková a příjemná komunikace. Navíc možnost domluvy objednání titulů mimo nabídku eshopu. S obchodem jsem nadmíru spokojený a rozhodně doporučuji.
AN Avatar autora | 15.7.2018
všechno v pořádku
MP Avatar autora | 4.7.2018
Som mimoriadne spokojny.Dakujem.

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 105

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více si můžete přečíst zde.