Nabízené zboží pochází ze zahraniční distribuce (vše je Region 2, Evropa) a až na výjimky neobsahuje český dabing ani české titulky. Angličtina je obsažena vždy, další jazyky ve formě titulků nejsou výjimkou, nelze se na to však spoléhat. Na požádání můžeme ověřit, jaké jazyky titul obsahuje, stačí odeslat "Dotaz" z detailu konkrétního produktu.

Hodnocení obchodu

4,9 318 hodnocení
Přidat hodnocení
5
308x
4
5x
3
3x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 15.9.2019
Zboží bylo dodáno v pořádku a ve slíbené časové lhůtě. Jsem naprosto spokojena a určitě se příště zase obrátím na tohoto dodavatele.
AC Avatar autora | 15.9.2019
Vše ok, jako vždy! Doporučujeme!
JH Avatar autora | 8.9.2019
Jsem velmi spokojený.
PM Avatar autora | 8.9.2019
Naprostá spokojenost! Netrvalo to dlouho vše šlo hladce bez jakéhokoliv problému
MI Avatar autora | 4.9.2019
Veľmi spokojný. Odporúčam.
RJ Avatar autora | 3.9.2019
Jsem spokojena, jako nekdo ze Severni Caroliny, mam zajem o DVD's v anglictine ktere zde v Ceske Rep. nejsou normalne k mani. Tento obchod je ma a ve velkem vyberu.
RV Avatar autora | 2.9.2019
Max spokojnost!
JR Avatar autora | 2.9.2019
Vše v pořádku. Doporučuji
MS Avatar autora | 2.9.2019
Maximálna spokojnosť.
EK Avatar autora | 1.9.2019
Veliká spokojenost! Zboží přišlo v pořádku, komunikace s obchodem probíhala výborně. Určitě tu nakoupím znovu. :)
DK Avatar autora | 1.9.2019
Maximálna spokojnosť
MH Avatar autora | 28.8.2019
Veľká spokojnosť, určite odporúčam ????
MK Avatar autora | 28.8.2019
Zboží mi bylo dodáno dle domluvy, žádné zmatky nenastaly a vše je v pořádku. S produktem jsem moc spokojená a rozhodně doporučuji tuto stránku.
HR Avatar autora | 28.8.2019
Velmi spokojena.
ID Avatar autora | 26.8.2019
obchod celkem bez problemu, ale stve me to potvrzeni objednavky pres email. vsiml jsem si toho uplnou nahodou, jinak bych nic nepotvrzoval a na zbozi cekal dodnes, resp. necekal, objednal bych ho jinde...
PB Avatar autora | 25.8.2019
Spokojenost
BF Avatar autora | 23.8.2019
Ano jsem velmi spokojena. Film je s anglickými titulky a tím lépe srozumitelný. Děkuji.
MH Avatar autora | 18.8.2019
Ano. Zbozi dorazilo v dobrem stavu, chvilku to trvalo ale to jen proto ze nebylo hned na sklade. Spokojenost a slusne jednani zaruceno.
VS Avatar autora | 18.8.2019
velmi spokojen,nakupuji zde často.
JV Avatar autora | 14.8.2019
spokojenost,nebyl jsem zde naposledy

Stránka 1 z 17 , položek celkem: 322

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více si můžete přečíst zde.