Nabízené zboží pochází ze zahraniční distribuce (vše je Region 2, Evropa) a až na výjimky neobsahuje český dabing ani české titulky. Angličtina je obsažena vždy, další jazyky ve formě titulků nejsou výjimkou, nelze se na to však spoléhat. Na požádání můžeme ověřit, jaké jazyky titul obsahuje, stačí odeslat "Dotaz" z detailu konkrétního produktu.

Hodnocení obchodu

4,9 164 hodnocení
Přidat hodnocení
5
158x
4
3x
3
2x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MF Avatar autora | 12.1.2019
Jsem spokojen na 90% co jsem si objednal jsem obdržel jen jsem čekal asi 10.dní
PC Avatar autora | 9.1.2019
Perfektní, rychlé dodání. Maximálně spokojen
JH Avatar autora | 9.1.2019
Dobrá komunikácia. Ďakujem
ML Avatar autora | 8.1.2019
Ano, rychlé dodání.
SK Avatar autora | 8.1.2019
Velice spokojená, jsou vstřícné, dodali včas, poradili, doporučili.
LA Avatar autora | 7.1.2019
Rychlé dodání, perfektní.
JN Avatar autora | 5.1.2019
Dodání v termínu. Jsem celkově spokojena.
I Avatar autora | 5.1.2019
Spokojen, diky
MK Avatar autora | 5.1.2019
Vše v pořádku.
AK Avatar autora | 5.1.2019
Vse ok
RS Avatar autora | 5.1.2019
Spokojenost, doporučuji
FS Avatar autora | 5.1.2019
Super doporučuji
JP Avatar autora | 1.1.2019
Mou objednávku vyřídili rychle a k mé spokojenosti. Doporučuji
JB Avatar autora | 31.12.2018
Vše ok, vše se vyřídilo rychle přestože produkt nebyl na skladě.
M Avatar autora | 31.12.2018
Vše na 1*
RU Avatar autora | 30.12.2018
Kalendář přišel včas navzdory předvánočnímu shonu. Víc nevím, byl to dárek.
AU Avatar autora | 28.12.2018
Jsem velmi spokojena. Jen bych zvolila potvrzovani objednavky formou sms, protoze jsem to v emailu malem prehledla a kdybych si toho nahodou nevsimla, tak by byla objednavka zrusena. Jinak je vse perfektni
ZL Avatar autora | 27.12.2018
U nas na Slovensku neexistuje jediny obchod, v ktorom by mali tak velky vyber tovaru za tak fantasticke ceny ako mate vy. Komunikacia so zakaznikom aj rychlost dodania tovaru je na jednotku
BM Avatar autora | 23.12.2018
Vše ok
LP Avatar autora | 22.12.2018
Za 17 let sbírání filmů jsem se jen několikrát setkal s takovou mírou ochoty a kvality, jaké se mi vždy dostává zde. Pokud chci něco, co u nás není dostupné, vždy se obrátím na tento obchod a rád ho svým nákupem podpořím.

Stránka 1 z 9 , položek celkem: 164

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více si můžete přečíst zde.